StartVad vi görProgrammetGenomförda möten2014 Genomförda mötenMicke EPX berättar om störningar och störproblem

Micke EPX berättar om störningar och störproblem

SK0QO - Om störningar med Micke SM0EPX onsdagen den 5 november. Plats Kvarnbäcksskolan i Jordbro.

Onsdagen den 5 november kommer Micke SM0EPX berätta om SSA's arbete med EMC-frågor, redogöra för olika störningskällor och störningsfall samt metoder att reducera störningar.

Även praktisk mätning på filter, ta gärna med egna filter och kärnor.

Mötet börjar kl 19.30, fika finns från kl 19.00.

OBS platsen är denna gång Kvarnbäcksskolan, Mostensvägen 4, Jordbro,

Vägbeskrivning hittar du här